Tuesday, September 19, 2006

’Нова’ сум ти

Цел ден се спремав. Бањање, ’милион’ препарати за лице, за тело, дезодоранси, парфеми, депилирање, шминкање, жарко црвен кармин, јака црна сенка околу очите, најсветла пудра, црни чипкани гаќички, прозирна црно - црвена ноќница, црвени мрежести самостоечки чорапи. Сакав се' да биде совршено.

Зазвони на врата во точно договореното време. На негово изненадување, вратата му ја отвори ’курва’, а не неговата мила девојка. И да сакаше не ќе можеше да го сокрие задоволството. Озарено лице. Безгласна широка насмевка. Светнати очи.

Влези. - го поканив

Се вдаде да ме бакне уште таму, на влезот.

Не! Ќе ми ја распиеш шминката. Има време. Полека. - се насмевнав

Добро - возврати

Влезе. Седна на фотељата. Одеше некоја тивка музика. Не се сеќавам точно што. Просторијата беше полузатемнета. Отидов до кујната и се вратив со две чаши вино. Цело време ме следеше со погледот. Знам, да му дозволев, ќе ме изебеше уште тогаш, во ’лет’.

Повели - му ја подадов неговата

Повлековме по една голтка.

И што славиме? - ме праша

Зарем мора се’ да биде со некоја причина, на одреден датум? - одговорив со прашање

Повторно само насмевка и едно полузвучно: Добро

Почнав некој неврзан разговор и горев додека ме ебеше со поглед. Сакав да трае. Не сакам веднаш да се издупиме и се’ да заврши.

После, одприлика, половина час ти реков - ми рече, му предложив да одиме во спалната.

Погодувате каков беше одговорот. :)

Одеше зад мене, полека, без да изусти збор. Ме следеше. Влеговме. Бев запалила неколку миризливи свеќи. Реков, мора се’ да биде совршено! Се завртев накај него и со поглед го ’поканив’. Се припи до мене со целото тело. Го почуствував неговиот кур како се напина под панталоните. Бакнуваше полека, иако му се брзаше. Прво долг сочен бакеж во уста, па се симна надолу по вратот. Го чувствував неговиот топол здив на моите голи раменици. Ах како само знае да бакнува!

Неговата дланка се слизна под ноќницата и се сопре на мојата цицка. Ме лижеше по вратот и по рамениците додека со дланката минуваше по едната, па по другата цицка.

Не биди толку нежен - го замолив

Ја зграби едната и почна да ја гмечи.

Аааааххх Така. Продолжи.

Се охрабри. Почна да стиска посилно. Ја исправи главата и ми го напика лигавиот јазик во устата. Грубо го протнуваше внатре, па го земаше мојот во неговата уста и го шмукаше. Одвреме на време ми ги гризнуваше усните. Јас бев скоро неподвижна. Со замижани очи, рацете ми висеа слободно надолу, едвај ги возвраќав бакнежите. Сакав ’да ме има’.

Фати ме со двете раце за цицките.

Веднаш ми ја исполни желбата. Сеуште ’здрвено’ стоев.

Стисни ми ги пупките.

Ја фати едната меѓу палецот и показалецот и ја притисна.

Аааааах - врснав

Те боли? - се повлече

Ох. Нека ме боли.

Се насмевна и се врати да ја доврши задачата. Повторно ја стисна едната пупка. Па со другата рака ја фати и другата. Ги тркалаше меќу прстите, ги тегнеше.

Немој да престанеш. Не знаеш како ми е отворена пичката. - молев

29 comments:

Anonymous said...

Porano pisuvase mnogu podlaboko sea neso si po povrsna. Ili ne te ebat veke ili nemas nisto novo sto da pises ili samo drkash. Kaj ti e Dragan, kazi mu deka ne ne zadovoluvash dovolno, neka go krene i na rabota, zar ne ti e zal.

Anonymous said...

za sony: kako "podlaboko" mislis? hahahahahah...

Anonymous said...

... jas mislam deka e inspirativno iako ne eksplicitno...

Anonymous said...

ti znaes da 'svrsis' nekoj post.so e nemas inspiracija, ovoj posledniov si go skinala na sredina. bez oset, i ovie tinejџerkive so drkaat na tvojve blogoj ne znaat so da praat posle. ti ustvari protaziras masturbacija, dokolku stvarno sakas da podelis iskustvo ili so i da e daj oglas tolku i tolku za saat, ili uste poubavo 'diskretni sredbi' cisto od zadovolstvo ili
Skopje escort service i to e to. Znaci ako ne napravis vaka, toa znaci deka ne ti se ebe a toa znaci deka se negiras samata vo se so imas pisuvano do sega i konecno toa znaci deka manipuliras so site zeleni i srednovecni so gi imav spomnato prosliot pat. (ova e za niv, ti si znaes za tebe).

Drugo, gleam nesto pocna vo detali da opisuvas podvezici, nadvezici maskara itn(paragraf 1), znaci se trudis na ovie so imaat trilema vo odnos na tvojata polova pripadnost da im nametnes da razmisluvaat deka si zensko, bidejki ocigledno ti preci(i ne ti e seedno, kako so kazvas) i ti paga vo voda (ne minџata, tuku) idejata da gi emancipiras zenkive nasi. Zamisli masko(kriejki se pod psevdonim zensko) im kazuva na zenive kako da se ebat!?!alooo.
Znaci tuka zavrsuvaat site prasalnici male/female/other(potcrtaj go vtoroto)!

Sony gleam nesto Dragan te interesira, dali mu se diga ili ne. Ne se sekiraj, analija nasa ke ti spremi i edna gey scena, Dragan glavna uloga(hahaha! 'Jas' ova e smesno a ne ti!).

Anonymous said...

drkle ne prodavaj mnogu pufki i sama si svesna deka pari od sekoja poseta imas a ako sakaat site citateli dokaz neka probat da otvorat blog i ke vidat sami na glavnata strana deka so bold bukvi pisi deka sekoja poseta na blogerot mu nosi pari ;)inace prvo se praese postena kako i sekoja nasa zenska sestra majka zena ili bilo so a vo posledniot post citam deka kurva go cekala pred vrata?!?!??!ednostavno ne mozam da svatam so sakas da kazis pojke so tvojata bujna fantazija.
tolku od mene zasega

Anonymous said...

Da, tocno Trajane - TI si smesen, eve ti priznavam!

Elea Creta Makedonija said...

Ah deca, ne se karajte, neka si pisuva kako saka i sto saka ili grabnete go Bukovski vraka

немирната said...

"inace prvo se praese postena kako i sekoja nasa zenska sestra majka zena ili bilo so a vo posledniot post citam deka kurva go cekala pred vrata?!?!??!ednostavno ne mozam da svatam so sakas da kazis pojke so tvojata bujna fantazija."

Не можиш да сфатиш од проста причина - не си женско ;)

El Can Para-normal said...

i don`t heard of Macedonia and you
Have you ever heard of Mexico?

anelia said...

Ги разбирам оние на кои овие неколку поста не им се ’длабоки’ (хихихи), а не се, затоа што пишувам исклучиво за предигра. А каков е тој ебачки блог, ако нема машко кое ебе и кое (обавезно !!!!!) свршува.


Сексот е многу повеќе од пенетрација на кур во пичка и глупаво истурање сперма. Ако некој е задоволен само да го ’истури некаде’ нека си ископа дупка во ѕидот и нека го пика внатре.

anelia said...

Трајане, предпоставувам дека одамна си ги поминал дваесеттите години од твојот живот (ако грешам, исправи ме). Би требало досега да знаеш дека (Вие мажите) сакате, Вашите жени да бидат:


Дами на улица

Домаќинки во кујна

и

Курви во кревет


Ако со ова не успеав да ти бјаснам, никогаш нема да ти стане јасно.


Поздрав

anelia said...

Carlos, google "Macedonia" and learn something more about my country. All, the good and bad :)

And I have heard of Mexico, we are drowning in your Soap Operas, among other things... :)

anelia said...

Дркле, ако така лесно се заработуваше на блогер, сите македонци ќе беа блогери.

Но, како и да е. Да појаснам, за оние кои не знаат.

Тие 0.01 центи се земаат од клик, а не од посета. Клик на реклама која би ја имала на блогот, а ја немам затоа што блогот ми е на Македонски јазик. Реклами одобруваат да ставиш само ако блогот ти е на оние јазици кои се во листата. Македонија, нема да е на таа листа уште долго, за жал. А ако биде, ДА!! јас прва!!! ќе си поставам реклами.

Anonymous said...

ja sum D.A.R.E. odlicen ti e postot nemam komentar,ova mu doaga kako stvori si ja slika sam an kraj sto i kako bilo...e sega ako nekoj nemaat fantazija toa e drugo...pozdrav i samo taka prodolzi :)

Anonymous said...

Anelija, gresis, te ispravam, za zal ne sum star kolku i ti, vo ranite dvaesetti sum i ke bidam iskren mi godi so uspeav kaj tebe da predizvikam tolku pogresna procenka(...se podsmevam zlobno).
So se odnesuva do zenkite nasi, uste mi e rano da ozenam nekoja:). orientiran sum na vikend vrski isklucivo zaradi seks(ako se pogodi seksot ponekogas se odlucuvam i za podolgi stazi no ne poveke od 2 nedeli).
Kako i da e me iritira so vie zenite se podcenuvate sami sebe i posle nie sme vi krivi. kako samo mozese da proizleze edna tolku ogranicena kategorizacija na zenata vo uloga na dama/domakinka/kurva.
Zena bre treba da e gospoжа i na ulica i vo krevet(dobro de pozelni se epozodni ulogi za vo krevet). kujna za nea e zona so ogranicen pristap. edinstveno za sto treba da se grizi e da bide neodoliva i vizuelno i emotivno.
ama ne, vie mislite aku ne znajs da naprajs polneti piperki i kraj na svetov.
i nemoj sega da si laskas premnogu. preku prasanje i odgovor ke ti dolovam so vsusnot mislat za vas 99% od nas->
Q:So ke pravevme nie mazite da ne postoea zenite?
A:Ke pripitomevme druga zivotinja!
('Jas'povtorno te voodusevuva mojot smisol za humor, neli!?)
I ne trudi se da mi objasnuvas nisto, se mi e jasno(ako ne ke te prasam), ako sum 'pomal' od tebe, golem sum vo duhot i vo ona drugoto(hehe)!
Anonimus(alias Drkle) ti brat imas genetski ogranicuvanja vo cerebrumot. So kur te boli koj prael pari koj ne prael. dve tri pizdi te odjebale zato so si nemal pari da im kupis pivo i sea se prajs za 0,01c. kokoskar.

nemirnata bravo go zaeba...demek vie zenite site patite od sindrom 'double personality' pa tesko vi e da odlucite koja uloga ke ja igrate denes. a ko ke sakate da se ebite e togas 'od prosta pricina' ne sakate da vi velzit.

carlos alfano Get 'Hitchhiker's Guide to the Galaxy', find Mars, and fuck off there, comprende!>

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Анелиа, време е за некој пост со пенетрација и ејакулација.

немирната said...

"za zal ne sum star kolku i ti, vo ranite dvaesetti sum"

О златен ти трајане. Ако си во раните десетти и сексаш толку често мислиш си доживеал и си видел се? Не бе душо моја, имаш уште за гледање. Не дека сум јас нешто многу постара од тебе во години, туку позрела сум во размислувањата. Сега гедам дека ти уствари немаш што да правиш дома и доаѓаш тука да мрчиш. Браво..

"nemirnata bravo go zaeba...demek vie zenite site patite od sindrom 'double personality' pa tesko vi e da odlucite koja uloga ke ja igrate denes. a ko ke sakate da se ebite e togas 'od prosta pricina' ne sakate da vi velzit."

Ни најмалку не си ја доловил поентата на мојот коментар.. Епа еве специјално за тебе (и сличните на тебе) да објаснам. Не верувам ни по ова да ме сфатиш, со оглед на тоа дека не ја сфати ни анелија. Знаи д поинт е дека ние женските СМЕ дами на улица, домаќинки во кујна и курви во кревет! Сакаме да правиме „валкани“ работи во кревет, но да не ја изгубиме нашата заводливост и мистичност. А и вие го сакате тоа, самиот кажа. Фактот дека не си имал женска подолго од 2 недели доволно зборува за тоа зошто ти не ме сфаќаш шо ти зборам.

„Kako i da e me iritira so vie zenite se podcenuvate sami sebe i posle nie sme vi krivi. kako samo mozese da proizleze edna tolku ogranicena kategorizacija na zenata vo uloga na dama/domakinka/kurva“

Никоја не се потцена тука. Ако јас кажам дека сакам за мојот дечко (читај: дечко, не ебач) да изгледам како курва, тоа не ме прави помалку вредна.

Ајт биди ми поздравен и не мора да тепаш време баш на овој блог... Освен ако не уживаш во читањето а притоа се правиш фраер на кој не му се доволно жешки зборови за да се фрли на дркање... ;)

MOTABA said...

Ovdeka bilo intereseno a?

Ako sakas ne nekogo da se isturis, tuka mu e mestoto! :))))
Ajde ajde, nov tekst vreme e!

Anonymous said...

SuperLongDick

Jas mislam deka ova e prikaska za mali deca....so cickive:)
ama vo sekoj slucaj, blage veze od sex da se nemalo....no za poezija si Zakon!!!:)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
anelia said...

"Trajan Drc said...
carlos alfano Get 'Hitchhiker's Guide to the Galaxy', find Mars, and fuck off there, comprende!> "


See. This goes into "all bad"

Pleace try to ignore this stupidity.

anelia said...

" Anonymous said...

SuperLongDick

Jas mislam deka ova e prikaska za mali deca....so cickive:)"


Би рекла, ’прикаска’ за големи деца :)

anelia said...

Готово!!!

Ја преминавте секоја граница.

Сега веќе бришам коментари.

Ако уште еден/на од Вас се обрати некому непристојно, ќе оневозможам коментирање на блогот воопшто.

anelia said...

Trajan drc, Anonymous, Jas

Чувствувајте се опоменати

Anonymous said...

Ako se fati za brisenje komentari, kje treba osven nasi komentari da brises i tvoi postovi. Remember?

Anonymous said...

Леле, колку фрустрации будело малце искреност кај браќата ми од машкиот пол!!! Абе луѓе,ја у сушти не поштуем прости цури, али ако се отворени и директни-свака част! Шо толку напаѓате гневно и исфрустрирано? Нека пишуе шо сака,а ако не ви се свиѓа не читајте! Ише малку ова ќе почна да личи на Салем у Америка пред 200 години, ќе почнете вештерки на ломача да палите! Дајте малку по опуштено! А за доказ колку испатени фаци имаме еве ви едем мој текст па видете ги само „селектираните“ коментари кои останаа на мојов пост! Другите не сакате да ги знаете! Жално е шо во него не ги ругав само браќата ми од машкиот пол, туку и „невестите“,ама овие другиве поголеми пациенти излегоа!:Читајте: Careca

Anonymous said...

Ha, interesno, no mnogu zboruvanje za seks me naveduva da svatam samo edna rabota - nemanje sex. Tazno!
Ocigledno lugjeto svesno se lisuvaat od mnogu zadovolstva ili pak vrska nemaat sto im treba!

Anonymous said...

ти машко си....