Thursday, August 10, 2006

Блогрол апдејт (Асексуален)

Им благодарам на Јован и на Љупче за промоцијата.

Исто фала и за темите на двата форуми кои се посветени на овој блог.

14 comments:

Anonymous said...

сепак јас бев прв.

Anonymous said...

Е ако де. :)

Anonymous said...

а на кои форуми? :)

Anonymous said...

a na koji blog!

Anonymous said...

Ќе ти речев: "Нема на што бејб, повели и друг пат", ама ми текна дека си машко :-)

Како и да е, продолжи со писанијата. Некои од нив се навистина интересни.

Anonymous said...

Нема проблем срцка само ти продолжи да пишуеш фејк колумни

Gjole said...

...добро а дали е битно дали е фекј или оргинално? :-) ...мислам веќе коа е интересно за читање - тоа не ни треба да биде тема на муабет..

Добро па коа ке видиш, на нас македонците у принцип не може да ни се фати крајот т.е. ако имаше начин да се докаже дека све е вистина - коментарите ќе беа у стилу на - "курва" , "дроља" и сл..

..така да Анелиа ти пишуј си и ич да не те боли дали некој верува или не. Битното е шо напишаното е интересно и привлекува внимание.

Толку! :-)

п.с. те стаив у листа на пријатели!

Anonymous said...

EJ Anelija... Deneska za prv pat te citav i samo mozam da kazam deka nemam komentar. Samo se prasuvam od kade nauci tolku ubavo da pisuvas. Prikaznite se interesni, no poveke mi se dopaga nacinot na koj pisuvas.
Od tvoeto piuvanje si vospostaviv slika kako izgledas.
Mislam deka imas crna prava kosa mislam deka imas i malku shiski mislam i deka si visoka (si dobra riba )i znam deka penkalo nikogas ne nosis so sebe:).
Neznam zasto mi tekna na ovaa slika iako ti na nitu edna prikazna ne se opisuvas samata sebesi, a bas bi sakal i toa da go slusanm od tebe, a i veruvam deka prikaznata ke bide interesna...

Anonymous said...

Ова е чиста лага бидејќи девојче не е способно да пишува работи слични на овие, повеќе ми изгледа на пишување од машка личност која ги употребува овие вулгарности (кур, пичка), доколку беше девојче ќе пишуваше пенис, вагина, а друго овој блог ќе биде пријавен до администраторите да биде блокиран, со причина, вулгарно употребување на зборови, вмешување на други личности, лажење дека има авторски права и многу други работи. Ова е чиста срамота, уште да почнеш да пишуваш дека за пари даваш секс. Ја срамиш Македонија. Кој/а, да си засрами се малку.

Anonymous said...

Кога ќе има нов материјал?

Anonymous said...

Hmmm, interesno, dosta hrabro i izrazite se vklopuvaat sovrseno...
Nema od sto da se sramis!

Anonymous said...

Decko, pisuvaj im na pubertetliive da imaat na sto da d....t, ama ako sakas da pisuvas od zenska strana, zemi nesto napisano od zensko, a se odnesuva na ljubovta i na sex-ot, i tekstovite ke ti dobijat podobar stil i ke bidat najverojatno pointeresni. Vaka so maska psihologija i pusti zelbi izgledaat kako izdrkani.

anelia said...

Шекспир, во право си, не носам пенкало, никогаш! ;)

Анонимен, очигледно ти недостига женско друштво штом ти е чудно дека девојка користи зборови како: КУР, ПИЧКА, ЕБЕЊЕ. И распрашај се наоколу што значи авторски текст ;)

Љупче, еве ;)

Анонимен, не се срамам... онлајн :)

Анонимен, битно е да има дркање! :)

Anonymous said...

За авторски текст ке мора ти да се распрашаш, барем прашај некој што знае што е тоа