Sunday, October 22, 2006

Резултати (девојките и изневерувањето)

Би сакала да ’чујам’ некое мислење во врска со овие резултати:


18 comments:

Anonymous said...

Прво, маж сум и ми се гласа ;-)
Второ, ми се чини дека од сите анкети може да се заклучи дека (приближно) подеднаков е бројот на мажите и жените кои го посетуваат блогов (и гласаат на анкетата). Тоа е ок според мене.

Anonymous said...

Sekoja cest, zenski bedni kurvicina, abe si priznavate deka posteno se ebite kaj ke stignete, a posle nas ni glumite ludilo.
Ovie so glasale deka ne izneveruvale, tie nemale so da izneverat pa taka si go zamisluvaat partnerstvoto, dodeka ne se proebat, pa posle i tie so ke stignat.
i sega se pojavuva dilemata so mislat tie zenski glavcinja? "Cuvstvuvam vina ama ke se ebam nema da znae ili poznae, ili koj go ebe doznal, nedoznal".
Aj kazi mi sega kako moze jas nekoe sustestvo bedno da go izberam za zivoten sopatnik koga od zenkite so glasale 61% izneveruvaat a ostanatite verojatno ne vleguvaat vo potesen izbor za mozen kandidat.
A jas, ako sme se zapile so drugarite do docna, ona ke pomisli site bordeli vo gradov sum gi pominal.
A inaku ne e problem, sex avanturi odobruvam absolutno i od dvete strani, ama problemot e so vie barate absolutna monogamija, a ne mozete da si gi kontrolirate nagonite, pa posle se pravite mnogu pametni i nie sme vi krivi za se.
Drugo, so kur ma vas picki ve palat a posle se pravdate deka ne ste lez nego bi. ako sakate mazni raboti naterajte go ebacot neka se potsredi, a ne ko ke vidite bricen kur i odma pederi. Da te privlekuva ist pol(bez razlika dali te privlekuva istovremeno i sprotivniot), e prasanje na poremetena psihofizicka sostojba i tocka. Pojava na takvi edinki vo vakvo psihodelicno opstestvo e normalno, problemot e so takvite nenormalni izrodi mislat deka se normalni.
Maksimlno me izrevoltira eden film so go gledav pred nekoj den "Imagine me and you" mi dojde da iskrsam i televizor i DVD i se!
Aj vidi go, bas me interesira zenski pogled na slucuvanjata.

I samo ke te predupredam (kako ti ednas so me predupredi, ama ne znaese so da me predupredis, ili na pogresna adresa ti bese predupreduvanjeto), brisenje komentari poveke nema da ima. Zal mi e so kako administrator mislis deka imas apsolutna mok nad sodrzinite na tvojot blog, megutoa mozam i ke interveniram zato so me nerviras ko ke brises.

Anonymous said...

Trajan, vikendov slabo sex, a?

Anonymous said...

и се чудам на страницата и не можам сеуште да и се изначудам. Верувам дека во македонија има и ке има се она што има по запад и насекаде низ светот. Оправдовуњето од моја страна е негативно ако нема врска со темата што е напишана али сепак мислам дека имам право на свое мислење како што "таа" Анелиа (дали е псевдоним или име).

Зошто негативно?
-негативно од тоа што како прво денес до интернетот има пристам да не проценувам али сепак мислам дека 50% од тие што ги посетуваат блоговите се малолетни така да како второ пред да се влезе на страната нема некој наглас дека страната е наменета за луѓе над 18+ години.

Несакам повеќе да надолжувам но сепак страната не ги задоволува критериумите од законот на CIPA.

Сепак "уредничке" ако може така да те наречам како прво прочитај го тој закон а ако неможеш да го најдеш еве ти линк каде можеш подетално да ѕирнеш за и околу него
http://www.ifea.net/cipa.html

Сепак за твоја информација страната ке биде пријавена на google

Anonymous said...

Preku kurov

A shto so Madona? aj ubavo sto go posvoi deteno i go spasi, a KAKO BE NE IM E SRAM po tolku pari za igrachki be so tie pari na ushte 10 semejstva ke im pomogne http://www.idividi.com.mk/zabava/Showbiz/363600/index.html

немирната said...

Трајанчо, шо повеќе време те читам то повеќе ми станува јасно дека си ти едно крајно исфрустрирано типче, кое едвај наоѓа типка за мување а камо ли за секс. Толку си огорчен на нас женските, што самото тоа ќе ме наведе на мислата дека си тргнал во спротивен правец :) Па не ти е цел свет крив ако немаш пари да платиш курва, ако не те сакаат дома, ако те избегаваат во друштвото. Ние не сме криви за тоа, не мора да не замараш со твоите психопатски испади.

„Aj kazi mi sega kako moze jas nekoe sustestvo bedno da go izberam za zivoten sopatnik... “
Ова као ние сме бедни, а вие сте цвеќиња за мирисање а? Гет риал!

„Ovie so glasale deka ne izneveruvale, tie nemale so da izneverat pa taka si go zamisluvaat partnerstvoto, dodeka ne se proebat, pa posle i tie so ke stignat.“
Не се сите така „паметни и убави“ како вас машките па да можат да изневеруваат кого стигнат ;)

„Drugo, so kur ma vas picki ve palat a posle se pravdate deka ne ste lez nego bi.“
Не си чул дека може да те пали и пичка и кур? (кога веќе се служиме со тој речник)

Ајт биди ми поздравен...

немирната said...

„Зошто негативно?
-негативно од тоа што како прво денес до интернетот има пристам да не проценувам али сепак мислам дека 50% од тие што ги посетуваат блоговите се малолетни така да како второ пред да се влезе на страната нема некој наглас дека страната е наменета за луѓе над 18+ години.

Несакам повеќе да надолжувам но сепак страната не ги задоволува критериумите од законот на CIPA.“

Со ова сосема се согласувам.. Нема никакво предупредување.

Anonymous said...

A sto mislite, maloletnicite ne se rasturaraat od ebenje? Ne im e potreben uste eden porno blog za da gi motivira vo toa. Podruzete se malku so bagra sesnaesetgodisni devojcinja i kosa kje vi se krene sto muabeti se vrtat, "polnoletnite" za niv se konzervativni babi!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
anelia said...

Реков да не се навредувате меѓу себе.

Уште помалку толерирам компромитирачки изјави.

Ако не ви се допаѓа што бришам, ќе оневозможам коментирање воопшто.

anelia said...

Анониме/на, размислував како да го решам тоа што блогот содржи експлицитни матријали.

Бидејќи не знам како да направам прво да има пред - страна со вообичаено: “влез ако сте над 18“ и “излез ако сте под 18“ (не дека тие кои се под 18 не можат да стиснат дека имаат над) мислев некаде на оваа страница да допишам дека содржината е наменета за постари од 18.

Но и тоа го одогловлекував затоа што гледам дека има многу блогови, портали, дури и дневни весници со слична содржина, или барем слични фотографии, па сметав дека не е апсолутно неопходно во моментов.

Сепак, благодарам за сугестијата и сосема се согласувам дека треба да има некакви правила.

Иако, на крајот останува дека, ако некој сака да најде нешто со ваква или слична содржина, доволен им е гугл и едно едноставно пребарување. А јас како блогер не можам да имам преглед во сечиј комјутер во земјава и светот. Тоа сепак е задача на некој друг.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

svaka cas me zaeba. imas ti neso protiv maskite. mi jadat gomna non stop ama tie ne se navredi samo moite bile...

anelia said...

Прочитај си го првиот твој коментар на овој пост.

Кој кого навредува?

Сакаш ли да ги избришам сите твои коментари и сите туѓи во кои се коментира на твоите коментари?

Anonymous said...

si se zamisluvate deka ste nekoj i neshto

Rocka said...

Ova bi trebalo da bide SAMO ZA DEVOJKI neli ?

Sto se tolku napaleni momcive na temava ?
:)

Jas, se razbira, ne glasav, nema za sto da glasam.


pozdrav.

Anonymous said...

zdr samo taka